![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
עוגיות טחינה קלות להכנה שיוצאות פשוט מעולה! במתכון הזה הכנתי אותם עם טחינה משומשום מלא וזה יוצא נהדר 🙂
העוגיות מאוד רכות והן נוטות להתפורר מעט, אם הן לא אפויות מספיק.
הכמות במתכון היא ל-15-20 עוגיות
מצרכים:
75 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
3/4 כוס סוכר
1 כוס טחינה גולמית
2 כוסות קמח
3 כפות שומשום
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
2. מערבבים את כל החומרים ביחד.
3. יוצרים עיגולים קטנים מהבצק, משטחים אותם מעט ומגלגלים אותם בשומשום.
4. מניחים על תבנית אפייה ואופים בתנור כ- 10 דקות, שמים לב שהן אפויות ולא יותר מדיי.
העוגיות מתקשות אחרי האפייה, תנו להן זמן להצטנן בתבנית.
אפשר גם להכין עוגיות שיבולת שועל קראנציות 🙂
היי סאלי,
רציתי לדעת אם אפשר לשים קמח מלא ולא לבן?
תודה, שירי
אני ניסיתי חצי קמח מלא וחצי קמח לבן ויצא מעולה,
לא ניסיתי קמח מלא בכל המתכון…
יצאו עוגיות גדולות ועסיסיות,
תודה!
בכיף! 🙂
אפשר לעשות צורות מהבצק?
שיהיה עוגיות בצורות?
הי מיטל,
הבצק הזה יוצא רך מדיי בשביל לעבוד איתו על צורות.