![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
ספגטי ברוטב בולונז – מנה שמתאימה לכולם. 🙂
במתכון יש תוספת של גזר מגורר שמוסיף המון מתיקות לרוטב הבשר הסמיך.
מצרכים:
1 חבילה ספגטי
1 בצל
300 גרם בשר בקר
3 גזרים מגוררים
1/2 כוס מים
1/2 פחית עגבניות מרוסקות (800 גרם)
2 כפות רסק
1 כף בזיליקום יבש
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר ומכינים את הפסטה לפי מידת העשיה שאתם אוהבים.
2. מטגנים את הבצל במעט שמן.
3. מזיזים את הבצל הצידה ומוסיפים לסיר את הבשר הטחון, מטגנים אותו עד שהוא צלוי היטב.
4. מוסיפים את הגזר המגורר והמים ומבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה.
5. מוסיפים את הרסק ומערבבים עד שהוא מתאחה עם המים.
6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות.
7. מוזגים את הרוטב על הפסטה ואוכלים.
בתאבון. 🙂
מה זה בזיליקום מיובש? איפה קונים?
קונים בחנויות תבלינים,
זה נמצא בד"כ איפה שכל העלים המיובשים: טימין, אורגנו וכו'.
מוסיף המון המון טעם לתבשילים של עגבניות 🙂
תודה רבה!
יצא ממש טעים.
בתאבון 🙂
אתמול היה תורי לבשל,
הכנתי את הבולונז והכל חוסל!
היה מאוד מוצלח!
מעולה!
שמחה לשמוע נדבי 🙂
אם אני רוצה לשים עגבניות טריות במקום משומרות,
כמה אני צריכה לשים?
את יכולה לשים 4 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות,
במקום המרוסקות 🙂