פסטה בולונז בסיר אחד! כי לא תמיד צריך עוד ועוד כלים…
מכניסים הכל לסיר, מקפידים לערבב ותוך 20 דקות יש ארוחה שלמה בלי מאמץ בכלל! 🙂
המתכון מספיק ל- 3 מנות פסטה.
מצרכים:
150 גרם בשר בקר או עוף
1 פחית קטנה של עגבניות מרוסקות (400 גרם)
2 כפות רסק עגבניות
מלח/פלפל
1 כף בזיליקום מיובש
חצי חבילת פסטה
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר גדול או במחבת רחבה, את הבשר ונטגן עד שהוא משחים ונהייה צלוי טוב.
2. מוסיפים את הרסק והעגבניות המרוסקות ונערבב.
3. מוסיפים את התבלינים וכוס מים רותחים.
4. מכסים את הסיר ל-2 דקות עד שהכל יתחיל לבעבע.
ברגע שהכל רותח-
מכניסים לסיר את הפסטה ונוסיף עוד חצי כוס מים.
5. מכסים את הסיר וממשיכים לערבב מדי פעם עד שהכל יתאחה, כ-10 דקות בערך.
אפשר גם לחפש עוד מתכונים קלים ומהירים למנות של בשר ועוף 🙂
ניסיתי היום ויצא מעולה!
ומה שבאמת היה כיף זה לא לשטוף הר של כלים בערב
זה הבונוס שאני הכי אוהבת במתכון הזה 🙂
מתכון מדליק והכי קל בעולם!
כל כך שמחה שעכשיו יש לי פתרון קליל ומהיר לארוחת הערב!
תודה רבה רבה!
בכיף! 🙂
מנה טעימה!
תודה ורד! 🙂