סלט חזה עוף ותרד הוא סלט שאפשר לאכול חם או קר,
אפשר גם להכין אותו משאריות של חזה עוף שנשארו במקרר.
מהמתכון יוצאות 2 מנות לארוחת ערב מהירה וקלילה 🙂
מצרכים:
200 גרם תרד- 1/2 חבילה
2 חזה עוף
1 כף סילאן
1 כפית סוכר חום
1/2 כוס שקדים
1/4 כוס חמוציות
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
1. מניחים מעט שמן זית במחבת.
2. מניחים את החזה עוף, מפזרים מעליו את הסילאן והסוכר החום, מכסים.
3. מבשלים 2 דקות, עד שהוא מלבין והופכים לצד השני.
4. בקערה מערבבים את התרד ביחד עם השקדים, החמוציות, החומץ בלסמי והשמן זית.
5. כשהחזה עוף מוכן, מוציאים מהמחבת- חותכים לפרוסות ומניחים על התרד.
בתאבון!!!
יש עוד המון מתכונים מהירים לארוחות ערב ב-10 דקות :) מוזמנים להציץ!
נראה מעולה!
את התרד אוכלים טרי או שמבשלים אותו?
את התרד אוכלים טרי, הוא מאוד טעים עם חומץ בלסמי ואגוזים 🙂
אין צורך לבשל אותו.