סלט תפוח אדמה במיונז- סלט קל להכנה ומאוד כיפי להוסיף לשולחן הסלטים של שישי ובכלל –
במתכון יש כמובן פטנט לקיצור זמן ההכנה 🙂
מהמתכון יוצאת קופסא של כמעט קילו.
מצרכים:
2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
1 כוס אפונה וגזר
4 מלפפונים בחומץ
4 כפות מיץ לימון טרי
1/2 כפית מלח
4 כפות מיונז ביתי או קנוי
1 כף חרדל דיז'ון
אופן ההכנה:
1. מכניסים את תפוא"ד החתוכים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
2. כשהכל רותח ותפוא"ד התבשלו, מוסיפים לסיר את האפונה וגזר,
מכבים את האש ומשהים כ-10 דקות.
3. מסננים את הכל במסננת ומעבירים לקערה.
4. חותכים את המלפפונים ומוסיפים לקערה.
5. מוסיפים את הלימון, המלח, המיונז והחרדל ובודקים את התיבול.
על הסלט גזר ואגוזי פקאן, כבר שמעת?