![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
סלט שמתאים לכל חובבי הפטריות! שדרוג של הסלט הרגיל בקצת פטריות מוקצפות חמות עם גבינת פטה-
מנה מהירה וטעימה לארוחת ערב. 🙂
מצרכים:
חופן עלי בייבי
4 עלי חסה חתוכים
עגבניות שרי חתוכות
1 סלסלת פטריות טריות
50 גרם גבינת פטה מגוררת
1 לימון טרי
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת.
2. חותכים את הפטריות ומטגנים אותן במחבת, הופכים מדי פעם.
3. מניחים בקערה את עלי הבייבי, החסה והעגבניות ומתבלים בשמן זית, מלח ולימון.
4. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה.
5. מפזרים מעל את הפטריות וגבינת הפטה ואוכלים בתאבון.
יש גם מתכון לסלט פטריות טריות 🙂
היי תודה על המתכונים!
שאלה קטנה, אפשר להכין את הסלט מראש?
אני מארחת לארוחה חלבית ורציתי לדעת אם הפטריות ישארו סבבה או לא…
אם את מכינה מראש אז עדיף לחתוך את החסה והפטריות ולהשאיר במקרר,
את שאר החומרים והתיבול לעשות ברגע האחרון, רגע לפני שיושבים לאכול,
אחרת הכל יהיה סמרטוטי ולא פריך.
הכנתי אתמול בערב ויצא מעולה!
תודה רבה על כל המתכונים!!
שמחה לשמוע! 🙂
הכנתי לארוחת חג לשבועות- ממש טעים ומומלץ!
תודה! 🙂
אפשר לוותר על הגבינה כדי שיהיה פרווה לארוחת שבת?
כן, בטח. אין בעיה להכין בלי גבינה 🙂
אפשר לשים עגבניות רגילות במקום שרי?
כן לילך,
אין בעיה 🙂
יצא סלט טעים מאוד!
מעולה!
שיהיה בתאבון!