שילוב הטעמים מפיק סלט מאוד מאוד טעים..
וגם מאוד בריא ומזין. 🙂
חייבת להודות שהכל התחסל מיד בסיום צילומי התמונה. 🙂
מצרכים:
1 כוס עדשים ירוקות
חופן פטרוזיליה
1/2 כוס אגוזי מלך
1/4 כוס שקדים
1/4 כוס חמוציות
אופן ההכנה:
1. מבשלים את העדשים עד שהן מתרככו, כ- 20-25 דקות.
2. מסננים מהמים ומניחים להתקרר מעט.
3. קוצצים את הפטרוזיליה, השקדים והאגוזי מלך.
4. מוסיפים את השקדים, האגוזים, הפטרוזיליה והחמוציות.
5. מוסיפים שמן זית, מעט מלח ומיץ לימון טרי.
6. מערבבים ונהנים.
יש גם סלט בורגול וחמוציות מעולה! 🙂
נשמע טעים!
אנסה להכין היום בערב
יצא מאוד מוצלח!
מתכון קל וטעים
שמחה לשמוע עופרה!
הכנתי אתמול ולקחתי איתי לעבודה,
יצא מאוד טעים וממש ממלא!
שיהיה בתאבון ויום נפלא! 🙂
אפשר להכין את הסלט מראש ולשמור במקרר עד שבת?
אפשר להכין מראש את הכל ולתבל ברגע האחרון,
אין בעיה.