סלט סלק הוא סלט מלא בבריאות ומוסיף כל כך הרבה צבע לשולחן.
כדי שלא נתלכלך מהסלק – אפשר לשים כפפות לפני שחותכים אותו. 🙂
מצרכים:
3 סלקים גדולים וטריים
1 לימון טרי
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. שוטפים את הסלק ומורידים את כל החול (אפשר עם הסקוטץ).
2. שמים בסיר וממלאים מים שיכסו את הסלק.
3. מבשלים עד שהסלק מתרכך, כ- 40 דקות בערך.
4. הסלק רך כשנועצים בו סכין והיא נכנסת בקלות.
5. מקררים את הסלק, מקלפים אותו וחותכים לקוביות.
6. סוחטים את הלימון, מוסיפים שמן זית ומלח.
אפשר גם להכין סלט גזר עם אגוזי פקאן 🙂
מתכון מצוין ובריא!
שמחה שאהבת ריקי 🙂