סלט מטבוחה מעגבניות טריות, לא חריפה ומתאימה לילדים. מתכון מעולה וקל להכנה 🙂
מצרכים:
7 עגבניות (כ-600 גרם)
1 כף כוסברה יבשה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בקומקום.
2. מסמנים איקס עם הסכין בכל עגבניה.
3. שופכים על העגבניות את המים הרותחים עד למעלה.
4. מחכים 10 דקות, ואז אפשר להוציא ולקלף את העגבניות.
5. חותכים את העגבניות המקולפות לקוביות.
6. מחממים מעט שמן זית במחבת.
7. מכניסים את העגבניות ומוסיפים כרבע כוס מים.
8. מוסיפים את התבלינים, מכסים ומביאים לרתיחה.
9. מנמיכים את הגז וממשיכים לבשל עוד כ-20 דקות, עד שהכל ממש מתרכך.
מדי פעם- לערבב את המטבוחה,
אם יש יותר מדי נוזלים- משאירים את המחבת בלי מכסה כדי שהכל יתאדה.
יש גם מתכון מטריף לסלט גזר ופקאן סיני 🙂
יצא מטבוחה משובחת!
שמחה לשמוע פנינה!
מטבוחה מעולה!
שמחה שאהבת ריקי 🙂
אפשר לוותר על הכוסברה?
הי ליאור,
הכוסברה נותנת המון טעם וחבל לוותר עליה..
אם אין אז בלי..