![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
סלט שכדאי להכין לילה לפני ולשים במקרר כדי שיספוג את כל הטעמים 🙂
מצרכים:
1/2 כרוב סגול
1 כף חומץ
2 כפות סוכר
4 כפות מיץ לימון טרי
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות, עדיף במעבד מזון.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים.
3. מכסים ושמים במקרר עד למחרת בבוקר.
4. מוציאים, בודקים את התיבול ומגישים.
סלט נהדר נוסף ומומלץ הוא סלט מטבוחה מתוקה 🙂
סלט טעים וממש קל להכנה!
מחר אנסה עוד מתכונים מהאתר!
תודה!
שמחה שאהבתם! 🙂
שתי כפיות סוכר על חצי כרוב?
הסוכר ביחד עם הלימון מוסיפים הרבה טעם,
את יכולה לא להוסיף אם את רוצה 🙂