סלט קל להכנה שרק מצריך קצת סבלנות,
כדי להכין אותו רך וטעים כמו שקונים- הכי טוב לשים אותו לילה במקרר לספוג את החומרים ולהתרכך.
מצרכים:
1/2 כרוב סגול
1 כף חומץ
2 כפות סוכר
4 כפות מיץ לימון טרי
1/2 כפית מלח
2 כפות מיונז
אופן ההכנה:
1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות, עדיף במעבד מזון.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט המיונז, מערבבים.
3. מכסים ושמים במקרר עד למחרת בבוקר.
4. מוציאים, מוסיפים את המיונז ובודקים את התיבול.
על הסלט גזר ואגוזי פקאן, כבר שמעת?
פעם ראשונה שהכנתי ובאמת יצא לי יותר טעים מהקנוי!
הכרוב יצא רך ומה זה טעים! תודה!!!
מעולה!
הכנתי לשבת וכבר התחלתי לזלול מהצלחת!
ממש טעים!
שמחה שאהבת 🙂
הכנתי כרוב סגול שלם,
חצי הכנתי לפי המתכון של כרוב סגול שלך ולחצי הוספתי את המיונז לפי המתכון הזה,
שניהם יצאו מאוד טעימים וצבעוניים בשולחן 🙂
שמחה לשמוע טלי! 🙂