סלט כל כך קל ומהיר, 10 דקות ויש מנה משביעה ובריאה על השולחן.
מנה שאפשר גם להכין בבוקר ולקחת לעבודה. 🙂
מצרכים:
1/2 כוס בורגול
חופן פטרוזיליה
1 עגבניה
1 מלפפון
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בקומקום ואת הבורגול מניחים בקערה.
2. מוזגים מים רותחים על הבורגול ומכסים למשך כ- 5-7 דקות, עד שהבורגול מתרכך.
3. חותכים את הירקות, קוצצים את הפטרוזיליה.
4. מסננים את הבורגול מהמים ומוסיפים לירקות החתוכים.
5. מוסיפים שמן זית, מעט מלח ומיץ לימון טרי.
6. מערבבים הכל וזוללים.
יש גם מתכון לסלט בורגול וחמוציות מעולה! 🙂
הכנתי את המתכון ולקחתי לעבודה,
כולם רצו לטעום והתלהבו
אז סיפרתי להם על האתר שלך
ותודה!
בכיף! 🙂
הכנתי אתמול ויצא ממש טעים!
תודה על המתכון!
בכיף! תהני!
הסלט הזה הפך להיות חלק מהארוחת ערב כל ערב!
כל כך פשוט!
מעולה!
שמחה לשמוע! 🙂