![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
סלט קל להכנה שיוצא פשוט מטריף! 🙂
אם אתם מכינים אותו מראש – תוסיפו את אגוזי הפקאן ברגע האחרון כדי שישארו קראנצ'ים.
מצרכים:
4 גזרים
1/2 כוס אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
לרוטב:
1/4 כוס שמיר קצוץ
2 כפות חומץ
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1 כפית פפריקה
1 כפית חרדל
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1. בעזרת קולפן מקלפים את הגזרים מהקליפה.
2. מקלפים את הגזרים עצמם לתוך קערה, ככה מתקבלות רצועות דקיקות של גזר שיספגו היטב את הרוטב.
3. מכינים את הרוטב – שמים את המרכיבים בשייקר או בקופסא אטומה ומנערים היטב.
4. שופכים את מרכיבי הרוטב על הגזר, מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
יש גם מתכון לסלט גזר מבושל 🙂
איזה סלט מעולה!
עוד לפני שהגשתי- לא יכולתי להפסיק לנשנש ממנו!
גם לי זה קורה 🙂
כל כך טעים!
לא היה לי הרבה גזר אז שמתי גם חסה וזה יצא מוצלח ממש!
מעולה! 🙂
לשים סוכר חום או סוכר לבן?
עדיף לבן כדי שיימס..
סוכר חום נשאר שלם וירגישו אותו בתיבול