סלט קל מאוד להכנה שאפשר לשים בכיף בכריך של הילדים לארוחת עשר 🙂
כדי שהסלט ייצא אחיד ונימוח, כדאי לגרר את הביצים בחלק הדק של הפומפיה
ואת הטונה לפורר עם מזלג לפני הערבוב עם שאר החומרים.
מצרכים:
2 ביצים קשות
1 פחית טונה
1 כף מיץ לימון טרי
1/2 כפית מלח
1/4 כפית חרדל
2 כפות מיונז
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הביצים מהקליפה.
2. מגררים את הביצים על החלק הצפוף בפומפיה, מניחים בקערה.
3. מפוררים את הטונה באמצעות מזלג, מוסיפים לקערת הביצים.
4. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
רוצים לדעת איך מכינים מיונז לבד? יש מתכון לסלט מיונז ביתי!