סלט בטטות זה סלט טעים ומוצלח.. צריך קצת סבלנות עם הכנת הבטטות אבל זה שווה כל רגע 🙂
מצרכים:
2 בטטות
2 כפות שמן זית
1/2 כוס שקדים קצוצים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
לתיבול-
2 כפות מיץ לימון
1 כף שמן זית
מלח/ פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות.
3. שמים את הבטטות בקערה, מוסיפים את השמן זית ומערבבים.
4. מניחים את קוביות הבטטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. אופים כ-10-15 דקות.
6. מקררים ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט
מגישים ונהנים 🙂
יש גם מתכון מטריף לסלט גזר ופקאן סיני 🙂
הכנתי לארוחת שבועות את הסלט כדי שיהיה משהו קליל על השולחן,
נחל הצלחה גדולה!
תודה רבה!
מעולה!
אפשר להכין את הסלא מראש ולשים במקרר?
אפשר להכין מראש ולא לתבל אותו,
רק ברגע האחרון 🙂
אפשר לשים כוסברה במקום פטרוזיליה?
אפשר להחליף,
אין בעיה.