סלט כל כך קל ומהיר, 10 דקות ויש מנה משביעה ובריאה.
מנה שאפשר גם להכין בבוקר ולקחת לארוחת צהריים בעבודה. 🙂
מצרכים:
1 כוס בורגול יבש
חופן פטרוזיליה
1/2 כוס שקדים
1/4 כוס אגוזי מלך
1/4 כוס חמוציות
1 כף מיץ לימון טרי
1/4 כפית מלח
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בקומקום ואת הבורגול מניחים בקערה.
2. מוזגים מים רותחים על הבורגול ומכסים למשך כ- 5-7 דקות, עד שהבורגול מתרכך.
3. קוצצים את הפטרוזיליה, האגוזים, השקדים והחמוציות.
4. מסננים את הבורגול מהמים ומוסיפים לאגוזים והפטרוזיליה.
5. מוסיפים שמן זית, מעט מלח ומיץ לימון טרי.
6. מערבבים הכל וזוללים.
עוד גרסה בריאה לבורגול- סלט טאבולה 🙂
מתכון מעולה!
יצא ממש ממש טעים 🙂
תודה!
בכיף 🙂
יש המון סוגים של חמוציות, על מה את ממליצה?
חמוציות טבעיות ללא סוכר שקונים בבתי טבע במשקל,
לא באריזות בסופר.
אחלה ארוחה לקחת לעבודה!
תודה!
בכיף! 🙂
הכנתי לשבת ויצא מעולה!
סלט מאוד טעים ומשביע!
שמחה לשמוע שאהבת עינב! 🙂