איזה קינוח מפנק זה!
חייבת להודות שלא ציפיתי שזה ייצא כזה טעים אבל לא הפסקתי לאכול עד שנגמר. 🙂
המתכון הזה הכי קל בעולם כי הכל נעשה בקערה אחת, בלי הפרדת ביצים, בלי הקצפות.
מערבבים הכל ביחד, שולחים לתנור ומחכים בסבלנות עד שמוכן.
הכמות מספיקה ל- 2 סופלה גדולים – בדיוק בשביל ערב רומנטי.
מצרכים:
1/2 כוס שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
50 גרם שוקולד
2 ביצים
1/4 כוס אבקת קקאו
2 כפות מים
2 כפות קמח
אופן ההכנה:
1.מחממים את התנור ל-180.
2. לוקחים את כוסות הסופלה – מורחים חמאה מסביב ומעט קקאו (מונע מהסופלה להדבק ואז הוא עולה לגובה)
3. שוברים את השוקולד המריר בקערה, מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים במיקרו עד שהכל מתאחד.
4. מוסיפים את הסוכר, הקקאו, המים והקמח ומערבבים.
5. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים.
4. מוסיפים את הביצה השניה ומערבבים.
5. מחלקים ל- 2 התבניות וממלאים עד הסוף.
6. מכניסים לתנור החם ל- 10-12 דקות.
7. הסופלה מוכן כשהוא עולה 3-4 ס"מ מהתבנית.
8. מוציאים מניחים לידו כדור גלידה – ומתענגים על כל ביס ביחד.
אפשר להוסיף גלידת וניל תוצרת בית 🙂
אפשר להכין את המתכון מראש ואז רק לחמם במיקרו?