לא להאמין כמה קל, פשוט ומהיר זה להכין סופלה! 5 דקות הכנה, 10 דקות בתנור ויש קינוח מושלם בכלום זמן ומאמץ!
לפני שמתחילים יש 3 טיפים שיהפכו את הסופלה שלכם למושלם:
הטיפ הראשון – התנור חייב להיות חם כדי שהסופלה יעלה יפה.
הטיפ השני – תשמנו ותשימו סוכר (אפשר גם קקאו) בקערות הסופלה, בתחתית ובכל הצדדים כדי שלא יידבק.
הטיפ השלישי – סופלה נחשב קינוח סנובי כי הוא לא מחכה לאף אחד.. את הסופלה אוכלים ישר מהתנור.
אז תכינו את התוספות לפני. 😉
מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס קרם קוקוס
1/4 כוס סוכר
1 כף קקאו
2 ביצים
3 כפות קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. שוברים את השוקולד בקערה, מוסיפים את הקרם קוקוס וממיסים במיקרוגל.
3. מערבבים עד שנהיית בלילה אחידה ונוזלית.
4. מוסיפים את הסוכר, הקקאו ,אבקת האפיה והקורנפלור ומערבבים היטב.
5. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים, מוסיפים גם את הביצה השניה.
6. לוקחים את הקעריות, מורחים עליהם שמן ומניחים מעט סוכר ומסובבים עד שהסוכר נדבק לכל הקצוות.
7. מחלקים לקעריות ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
8. אוכלים מיד כשיוצא חם מהתנור ונהנים מכל ביס. 🙂
יש גם מתכון לבראוניז פרווה וכשרים לפסח!