מוקפץ צמחוני מעולה, מקורי וטעים.
גם כאן יש פטנט שמסביר איך ליצור את אטריות הנודלס צהובות- לבשל עם כורכום 🙂
אפשר להוסיף עוד ירקות שאוהבים וכמה שרוצים.
מצרכים:
1/2 שקית אטריות נודלס
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כף שמן שומשום
1 בצל
1 פלפל גמבה
2 גזרים
1 קישוא
1 כוס כרוב לבן, חתוך לרצועות
1/2 קופסא של תירס גמדי
2 כפות סוכר חום
2 כפות סויה
1 כף צילי מתוק
אופן ההכנה:
1. ממלאים מים בסיר, מוסיפים את הכורכום והמלח ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את הנודלס כשהמים רותחים ומבשלים כ-5 דקות.
3. כשהנודלס מוכן- מסננים ושוטפים במים קרים.
4. מחממים בווק את השמן שומשום ומטגנים מעט את הבצל.
5. חותכים את שאר הירקות לרצועות דקות.
6. מוסיפים את הירקות לווק ואת התבלינים, מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים כ-10 דקות.
7. בודקים אם הירקות מבושלים לפי מה שאנחנו אוהבים או לא.
8. מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
9. בודקים את הטעמים, מוסיפים עוד סויה או צ'ילי, אם צריך.
המנה הזו מאוד מוצלחת וטעימה, אפשר גם להכין אותה ביחד עם עוף 🙂
אני אלרגית לפלפלים וכל מתכון לנודלס מלא בפלפלים-
יש לך רעיון מה אני יכולה לשים במקום?
תודה,
טל
אני גם אלרגית לפלפלים 🙂
את יכולה לשים קישואים, זוקיני, בצל, גזר, כרוב, בוטנים מלוחים.
יצא נודלס ממש ממש טעים!
ליקקנו את הצלחות!
שמחה לשמוע כרמל!
מנה טעימה ומלאה בירקות!
נהננו!
שמחה לשמוע שאהבתם שי! 🙂
חייבים להשתמש בווק?
הי סתיו,
אפשר להשתמש גם במחבת רחבה 🙂
אפשר לשים שמן אחר במקום השמן שומשום?
היי קרן,
אפשר לשים שמן זית או קוקוס 🙂