• Facebook
  • YouTube
יאמי מאמי
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית

ראשי » בישול » נודלס מוקפץ עם ברוקולי ותרד

נודלס מוקפץ עם ברוקולי ותרד

נודלס מוקפץ עם ברוקולי ותרד

זמן עבודה 10 זמן הכנה 20 צמחוני רמת השקעה 1

 

מוקפץ צמחוני מעולה, מקורי וטעים.

גם כאן יש פטנט שמסביר איך ליצור את אטריות הנודלס צהובות- לבשל עם כורכום 🙂

התרד כאן לא מורגש אבל הוא מוסיף יופי של צבע וויטמינים למנה.

מצרכים:

1/2 שקית אטריות נודלס

1 כפית כורכום

1 כפית מלח

1 כף שמן שומשום

1/2 חבילת ברוקולי קפוא

4 מדליוני תרד

1 ו1/2 כף סוכר חום

2 כפות סויה

1 כף צילי מתוק

אופן ההכנה:

1. ממלאים מים בסיר, מוסיפים את הכורכום והמלח ומביאים לרתיחה.

2. מוסיפים את הנודלס כשהמים רותחים ומבשלים כ-5 דקות.

3. כשהנודלס מוכן- מסננים ושוטפים במים קרים.

4. מחממים בווק את השמן שומשום ומטגנים מעט את הברוקולי.

5. מוסיפים את התרד, הסוכר, הסויה והצ'ילי ומערבבים.

6. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים ומבשלים.

7. מוסיפים את הנודלס ומערבבים.

8. בודקים את הטעמים, מוסיפים עוד סויה או צ'ילי, אם צריך.

 

המנה הזו מאוד מוצלחת וטעימה, אפשר גם להכין אותה ביחד עם עוף 🙂

רוצה לקבל מתכונים פשוטים, מהירים וטעימים?

ארוחת צהרים מתכונים בריאים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. אילנה הגב 26 במאי 2016 בשעה 8:39

    אני בד"כ קונה תרד טרי.. אפשר לשים תרד טרי במקום הקפוא?
    ותודה על כל המתכונים- הם נהדרים!

    • יאמי מאמי הגב 26 במאי 2016 בשעה 11:09

      אפשר לשים תרד טרי, אין בעיה.
      יכול להיות שהמרקם יהיה קצת שונה עם עלים טריים.

  2. הילה הגב 6 ביוני 2016 בשעה 11:14

    הכנתי ויצא מהממם!
    איזה כיף להכין מנה בריאה בקלות כזו!

    • יאמי מאמי הגב 6 ביוני 2016 בשעה 15:23

      שמחה לשמוע הילה!

  3. אורית הגב 20 ביוני 2016 בשעה 22:21

    אפשר לוותר על התרד?
    אין לי בבית ואני מתה להכין כזה מחר..
    זה לא ייצא שונה מדי בלי?

    • יאמי מאמי הגב 20 ביוני 2016 בשעה 22:55

      אפשר לוותר,
      זה ייצא קצת שונה במראה אבל בטעם זה לא ישפיע 🙂

  4. אבישג הגב 30 ביוני 2016 בשעה 8:21

    התמונות שלך עושות לי חשק להכנס למטבח ולהתחיל לבשל!
    ניסיתי את המתכון והוא יצא סוף!
    אפילו הילדים התלהבו, למרות הבורוקלי!

    • יאמי מאמי הגב 30 ביוני 2016 בשעה 20:35

      שמחה לשמוע אבישג!

  5. דפנה הגב 18 ביולי 2016 בשעה 19:16

    הי סאלי,
    נהנית מהבלוג שלך ומהמתכונים!
    רציתי לשאול-
    אפשר לשים ברוקולי טרי במקום קפוא?
    תודה,
    דפנה

    • יאמי מאמי הגב 21 ביולי 2016 בשעה 10:50

      הי דפנה,
      אפשר להחליף אבל צריך לבשל את הברוקולי הטרי יותר זמן,
      לפחות כפול ממה שרשום במתכון כדי שהוא יתרכך. 🙂

השארת תגובה

ביטול

‎
מתכונים פופולאריים
שניצלונים בשומשום לילדים
עוגת שוקולד עם קרם בננות
כדורי חלבה תוצרת בית
קרעפלך מוקפץ עם ירקות
אוכל אמיתי ב-10 דקות!
תנו לנו לייק
‎
תגיות מתכונים
אוכל לפיקניק ולטיולים אוכל שילדים אוהבים ארוחת בוקר ארוחת ערב ארוחת עשר ארוחת צהריים ארוחת צהרים חנוכה כתבות ללא גלוטן ממרחים מתכונים בריאים מתכונים דיאטטים מתכונים לאירוח מתכונים לראש השנה מתכונים לשבת סדנאות סרטונים עוגה לשבת עוגות לשבת עוגות מושקעות עוגות פרווה עוגות פשוטות עוגיות קלות להכנה
הצטרפי לדיוור שלנו:
עקבי אחרינו:
  • Facebook
  • YouTube
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס