מוקפץ צמחוני מעולה, מקורי וטעים.
גם כאן יש פטנט שמסביר איך ליצור את אטריות הנודלס צהובות- לבשל עם כורכום 🙂
התרד כאן לא מורגש אבל הוא מוסיף יופי של צבע וויטמינים למנה.
מצרכים:
1/2 שקית אטריות נודלס
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כף שמן שומשום
1/2 חבילת ברוקולי קפוא
4 מדליוני תרד
1 ו1/2 כף סוכר חום
2 כפות סויה
1 כף צילי מתוק
אופן ההכנה:
1. ממלאים מים בסיר, מוסיפים את הכורכום והמלח ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את הנודלס כשהמים רותחים ומבשלים כ-5 דקות.
3. כשהנודלס מוכן- מסננים ושוטפים במים קרים.
4. מחממים בווק את השמן שומשום ומטגנים מעט את הברוקולי.
5. מוסיפים את התרד, הסוכר, הסויה והצ'ילי ומערבבים.
6. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים ומבשלים.
7. מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
8. בודקים את הטעמים, מוסיפים עוד סויה או צ'ילי, אם צריך.
המנה הזו מאוד מוצלחת וטעימה, אפשר גם להכין אותה ביחד עם עוף 🙂
אני בד"כ קונה תרד טרי.. אפשר לשים תרד טרי במקום הקפוא?
ותודה על כל המתכונים- הם נהדרים!
אפשר לשים תרד טרי, אין בעיה.
יכול להיות שהמרקם יהיה קצת שונה עם עלים טריים.
הכנתי ויצא מהממם!
איזה כיף להכין מנה בריאה בקלות כזו!
שמחה לשמוע הילה!
אפשר לוותר על התרד?
אין לי בבית ואני מתה להכין כזה מחר..
זה לא ייצא שונה מדי בלי?
אפשר לוותר,
זה ייצא קצת שונה במראה אבל בטעם זה לא ישפיע 🙂
התמונות שלך עושות לי חשק להכנס למטבח ולהתחיל לבשל!
ניסיתי את המתכון והוא יצא סוף!
אפילו הילדים התלהבו, למרות הבורוקלי!
שמחה לשמוע אבישג!
הי סאלי,
נהנית מהבלוג שלך ומהמתכונים!
רציתי לשאול-
אפשר לשים ברוקולי טרי במקום קפוא?
תודה,
דפנה
הי דפנה,
אפשר להחליף אבל צריך לבשל את הברוקולי הטרי יותר זמן,
לפחות כפול ממה שרשום במתכון כדי שהוא יתרכך. 🙂