מרק עדשים ירוקות, כל כך פשוט להכנה, רק מצריך תכנון מראש- כדאי להשרות את העדשים לילה לפני במים.
מרק שיחמם את הבטן בימי החורף הקרים 🙂
מצרכים:
1 בצל קטן
1 גזר, מגורר
1 כוס עדשים ירוקות
1 כף אבקת מרק
מלח/פלפל
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עם מעט שמן בסיר, עד שמשחים.
2. מוסיפים את הגזר ומטגנים עוד קצת.
3. מוסיפים את העדשים ו-3 כוסות מים ומבשלים כחצי שעה עד שהכל מתרכך.
4. מוסיפים את התבלינים.
5. טוחנים בבלנדר מוט עד לסמיכות הרצוייה.
יש עוד מתכוני מרקים מדהימים! כמו מרק עדשים אדומות וגזר או מרק מיניסטרונה.