פינוק קל ומהיר לילדים, עדיף מכל היוגורט והמעדנים הממותקים 🙂
זו מנה שאפשר גם להכין מראש ולשלוח עם הילד כארוחת עשר לבי"ס.
מצרכים:
2 כפות רסק תפוחים
1 יוגורט לא ממותק
2 אגוזי פקאן שבורים
אופן ההכנה:
1. מניחים את רסק התפוחים בתחתית הצנצנת.
2. שמים שכבת יוגורט מעל.
3. מניחים מעליה אגוזי פקאן שבורים .
זהו! המנה מוכנה 🙂
אפשר גם להכין מעדן תפוחים עם גרנולה.
רעיון מדליק! אהבתי!
תודה 🙂
הגרנולה ניראת נהדר אני רצה להכין
תודה רבה לכם