רעיון שהבריק לי בעקבות הטיולים המשפחתיים..
מתכון זה יכול להחליף את המעדנים הקנויים ואפשר לעשות אותו במיליון ואריאציות:
פירות – כל פרי שאתם אוהבים: תפוחים, אגסים, תותים וכו'.
יוגורט – עדיף נייטרלי ולא ממותק, אפשר יוגורט עיזים, כבשים.
גרנולה – הגרנולה מתרככת בגלל השהיה ביוגורט ולכן זה מתכון שמתאים גם לילדים קטנים. 🙂
אפשר להכין גרנולה ביתית ממש בקלות.
אגב, אפשר גם לתת את הצנצנת לילדים לארוחת עשר.
מצרכים:
2 תפוחים
1 יוגורט
1/2 כוס גרנולה ביתית
אופן ההכנה:
1. חותכים את התפוחים ושמים בתחתית הצנצנת.
2. שמים שכבת יוגורט מעל.
3. מניחים מעליה כמה כפות של גרנולה.
זהו! המנה מוכנה. 🙂
שמים במקרר או בתיק עד לפיקניק.
פתרון מעולה ליציאה עם הילדים לפיקניק!
אהבתי!
שמחה שאהבת חנה!
איזה עוד פירות אפשר לשים?
ותודה על הרעיון המהמם!
אפשר לשים את הפירות שיש בעונה: אפרסקים, נקטרינות, דובדבנים..
מה שאתם אוהבים 🙂
לקחתי את הרעיון והכנתי עם נקטרינות וגרנולה מוכנה-
אני לא ממש אשת מטבח,
אבל יצא מוצלח וטעים.
שמחה לשמוע שלי!