![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
המתכון הזה מאוד מתאים כשמארחים כי הוא כיפי לאכילה וגם מרשים..
הכנת המתכון היא פשוטה וקלה ואת רוב העבודה עושה התנור 🙂
מצרכים:
5 תפוחי אדמה
1/4 כוס שמן זית
1 כפית אבקת מרק
1/2 כפית טימין
1/2 כפית מלח
מעט פלפל
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה.
2. חותכים אותן לפרוסות דקות, לא עד הסוף, ומניחים בתבנית.
3. מערבבים את השמן עם התבלינים, מורחים בעזרת מברשת ומנסים למרוח גם בין הפרוסות.
4. אופים בתנור, 200 מעלות, למשך 30-35 דקות מכוסה.
5. כשתפוא"ד התרככו, מסירים את הכיסוי וצולים עוד 10 דקות.
אפשר להכין ביחד עם קציצות בקר מטוגנות 🙂
הכנתי והכל חוסל.. היה כיף לאכול ככה את התפוא"ד.
תודה על כל המתכונים שאת מפרסמת- מאוד עוזר לי 🙂
קטי
בכיף 🙂
אפשר לשים שמן רגיל במקום שמן זית?
הי מיה,
ממש לא ממליצה להחליף לשמן רגיל.
מנה טעימה וקריספית לשבת!
תודה רונית! 🙂