המצרכים-
7 תפוחי אדמה קלופים
1 חב' גדולה עלי מנגולד שטופים
2 כפות שמן קנולה
1 בצל קטן קצוץ
3 שיני שום קצוצים
מלח, פלפל
2 כפות אבקת מרק
1 כפית סוכר
3 כפות מיץ לימון
3/4 כוס מים חמים
אופן ההכנה-
1. לחתוך את תפוחי האדמה לחצי, לבשל עד רתיחה ועוד כשתי דקות, לסנן. לחתוך גס מאד.
2. לחתוך גס את עלי המנגולד.
3. בסיר שטוח לשים את השמן. לחמם, להוסיף את הבצל ואת השום, לטגן עד הזהבה, להוסיף את המנגולד, לערבב מעט עד ש"יבול" מעט, להוסיף את תפוחי האדמה,את התבלינים ואת המים, לבשל כ – 30 ד'.
4. טועמים ומשפרים את התיבול.
המתכון באדיבות-
במטבח עם שפרה- אחרי שנים רבות של בישול, אפיה וקורסים החלטתי לשתף מכל מה שלמדתי 🙂
לבלוג "במטבח עם שפרה"- http://shifra-l.co.il/
לדף הפייסבוק- https://www.facebook.com/%D7%91%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97-%D7%A2%D7%9D-%D7%A9%D7%A4%D7%A8%D7%94-523811641011602/