המתכון הזה לממרח שוקולד ביתי מנצח, לקח לי המון זמן וניסיונות במטבח עד שמצאתי..
ניסיתי בכל מיני ואריאציות: חלק יצאו מתוקים מדיי או מרירים מדיי.. בסוף הצלחתי להגיע למתכון המושלם והוא כל כך קל להכנה!
שתי דקות במעבד מזון ויש לכם ממרח שוקולד ביתי מעולה! בלי חומרים משמרים ובלי צבעי מאכל.
את הממרח מחזיקים במקרר, הוא יכול להחזיק כחודש וחצי.
מצרכים:
2 כפות שקדיה
2 כפות שמן קוקוס
1 כף סילאן
2 כפות אבקת קקאו
1 כפית דבש
1 כפית אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. שמים את כל החומרים במעבד מזון ומערבבים כשתי דקות, עד שהכל מתאחה.
2. בודקים את רמת המתיקות ומוסיפים עוד דבש/ סילאן- אם צריך.
אפשר למרוח את השוקולד על לחם או למלא איתו עוגות כמו העוגת שושנים שמרים ושוקולד.
היי,
מה זה שקדייה? איפה קונים?
בתודה צראש!
היי רונית,
שקדיה זה ממרח שקדים, אפשר למצוא בכל סופר במדפי הממרחים והריבות.
אני כן ממליצה להשקיע קצת יותר ולקנות את השקדיה בקופסת זכוכית ולא
פלסטיק, כי הפלסטיק משאיר טעם לוואי.
את השקדיה בקופסאות זכוכית יש בכל חנות טבע.
🙂
סאלי