זהו הממרח האהוב על הילדים שלי – אנחנו מכינים אותו כמעט כל שבוע וחצי כי זה נחשב החטיף המתוק שלהם.
הממרח מאוד מאוד פשוט וקל להכנה והוא נשמר במקרר עד 3 שבועות, אם הוא לא יתחסל לפני. 🙂
אפשר להשתמש בטחינה משומשום רגיל, אם אתם לא אוהבים שומשום מלא.
מצרכים:
1 כוס סוכר חום
1 ו1/2 כוס מים
1 קופסא טחינה גולמית משומשום מלא (500 גרם)
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר קטן את המים והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס.
2. מסירים מהאש ומקררים מעט, כ- 5 דקות.
3. מוסיפים את הטחינה הגולמית ומערבבים.
4. מעבירים לצנצנות ומכניסים למקרר.
אפשר לאכול כממרח על הלחם או כתוספת לדייסת שיבולת שועל.
ממש פשוט להכנה!
שמחה שאהבת שרונה! 🙂