מוקפץ מעולה עם ירקות ועוף ביחד עם הנודלס- ארוחה שלמה בווק אחד.
גם כאן יש פטנט שמסביר איך ליצור את אטריות הנודלס צהובות- לבשל עם כורכום 🙂
אפשר להוסיף עוד ירקות שאוהבים וכמה שרוצים.
מצרכים:
1/2 שקית אטריות נודלס
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כף שמן שומשום
1 בצל
2 חזה עוף- חתוכים לרצועות דקות.
1 פלפל גמבה
2 גזרים
1 קישוא
1 כוס כרוב לבן, חתוך לרצועות
1/2 קופסא של תירס גמדי
2 כפות סוכר חום
2 כפות סויה
1 כף צילי מתוק
אופן ההכנה:
1. ממלאים מים בסיר, מוסיפים את הכורכום והמלח ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את הנודלס כשהמים רותחים ומבשלים כ-5 דקות.
3. כשהנודלס מוכן- מסננים ושוטפים במים קרים.
4. חותכים את הירקות לרצועות דקות.
5. מחממים בווק את השמן שומשום ומטגנים את הבצל, עד שנהיה שקוף.
6. מזיזים את הבצל הצידה ומטגנים את חזה העוף, עד שנהיה לבן.
7. מוסיפים את הירקות לווק ואת התבלינים, מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים כ-10 דקות.
8. בודקים אם הירקות מבושלים לפי מה שאנחנו אוהבים או לא.
9. מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
10. בודקים את הטעמים, מוסיפים עוד סויה או צ'ילי, אם צריך.
המנה הזו מאוד מוצלחת וטעימה, אפשר גם להכין אותה ללא העוף- כמנה צמחונית 🙂
הכנתי ויצא לי מנה יפהפיה!
תודה רבה רבה!
בכיף 🙂
אפשר לשים פרגיות במקום חזה עוף?
ותודה על כל המתכונים הקלים שאת מפרסמת!
זה מאוד מאוד עוזר לי!
כן, בטח. אין בעיה לשים פרגית 🙂
הכנתי אתמול ויצא ממש טעים!
הוספתי עוד כף סויה לתיבול כי אנחנו אוהבים מלוח 🙂
מעולה!
שמחה לשמוע! 🙂
אם אין שמן שומשום, מה אפשר לשים במקום?
שמן רגיל או שמן זית
הכנתי ויצאה מנה מעולה מעולה מעולה!
כיף לשמוע!
🙂