![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
מוקפץ טעים ובריא לארוחת ערב או צהריים.
אפשר להוסיף נודלס או אורז לבן ויש ארוחה מלאה ומשביעה.
מצרכים:
1 כף שמן שומשום
1/2 כף שמן רגיל
1 בצל, חתוך לרצועות
2 גזרים, חתוכים למקלות
1 כוס כרוב קצוץ
1 גמבה, חתוכה למקלות
3 חזה עוף חתוכים למקלות (בערך כוס)
1 ו1/2 כף סוכר חום
2 כפות סויה
1 כף צילי מתוק
אופן ההכנה:
1. מחממים בווק את השמן שומשום והשמן הרגיל ומטגנים את הבצל עד שמשחים.
2. מוסיפים את הסוכר ואת החזה עוף ומערבבים.
3. מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים, מערבבים ומכסים.
4. מבשלים עד שהירקות מרככים ומערבבים מדי פעם, כ-10-12 דקות.
יש גם מתכון למוקפץ חזה עוף וירקות עם נודלס 🙂
הכנתי אתמול ויצא ממש מעולה!
תודה!
בכיף 🙂
אפשר לשים רוטב טריאקי במקום הסויה?
כן, אין בעיה
אבל הטעם ייצא קצת שונה.
מנה מאוד טעימה ויפה,
הוספתי שומשום רגיל ויצא מקסים!
שמחה לשמוע גלית!