מוקפץ מהיר מלא בירקות צבעוניות.
ארוחת ערב שמוכנה בכמה דקות של עבודה. 🙂
מצרכים:
1 כף שמן שומשום
1 כוס לקט ירקות קפואים
3 חזה עוף חתוכים למקלות (בערך כוס)
1 ו1/2 כף סוכר חום
2 כפות סויה
1 כף צילי מתוק
אופן ההכנה:
1. מחממים בווק את השמן שומשום ומוסיפים את הירקות הקפואים.
2. מוסיפים את הסוכר ואת החזה עוף ומערבבים.
3. מוסיפים את התבלינים ו-2 כפות מים.
4. מבשלים עד שהירקות מתרככים ומערבבים מדי פעם, כ-10-12 דקות.
יש מתכון מעולה גם לנודלס עם חזה עוף וירקות 🙂
חייבים לשים סוכר חום? יש לי רק לבן בבית..
ותודה על המתכונים!
היי יפית,
אפשר לשים סוכר לבן במקום.. אין בעיה 🙂
הכנתי וזה יצא מעולה…
כמה דקות והמנה היתה כבר מוכנה- איזה כיף!
שיהיה בתאבון! 🙂
טעים טעים טעים!
בתאבון 🙂
מה את מציעה כתוספת ליד?
אפשר לשים אורז לבן, נודלס או אטריות אורז 🙂