מוקפץ מהיר מלא בברוקולי וחזה עוף! תענוג!
מתכון למוקפץ שמוכן תיק תק.
אם רוצים להוסיף אטריות אורז דקות (כמו בתמונה)- פשוט תשרו אותם כ-10 דקות במים רותחים 🙂
מצרכים:
1 כף שמן שומשום
1 כוס ברוקולי קפוא
3 חזה עוף חתוכים למקלות (בערך כוס)
1 ו1/2 כף סוכר חום
2 כפות סויה
1 כף צילי מתוק
אופן ההכנה:
1. מחממים בווק את השמן שומשום ומטגנים את העוף.
2. מוסיפים את הברוקולי, רבע כוס מים והתבלינים ומכסים את הווק.
3. מבשלים עד שהירקות מתרככים ומערבבים מדי פעם, כ-10-12 דקות.
אפשר גם להכין אורז לבן כתוספת למנה.
מנה טעימה ממש!
שמחה לשמוע שאהבתם! 🙂
יצא טעים!
בעלי ואני לא הפסקנו לנשנש מהסיר 🙂
שמחה לשמוע רונית 🙂