מוס שוקולד הוא קינוח שתמיד ייגרוף מחמאות 🙂
אפשר לשים אותו בכוסות אישיות וכך הוא גם יעשה חשק לכולם לטעום.
המוס דורש הכנה מראש כי צריך להכין את חלקו יום או יומיים לפני ההגשה.
הכמות מתאימה ל- 10-15 כוסיות אישיות, תלוי בגודל הכוס.
מצרכים:
2 מכלי שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
1 כף אבקת קפה נמס או מגורען
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה את השוקולד המריר ביחד עם שמנת מתוקה אחת וכף אבקת נס קפה.
2. מכניסים למיקרוגל לחצי דקה- דקה, מערבבים עד שהכל נמס.
מחזירים שוב למיקרוגל אם צריך.
3. מכסים בניילון נצמד ומחזירים למקרר ללילה.
4. למחרת- מניחים את בלילת השוקולד בקערת המיקסר,
מתחילים להקציף ומוסיפים את המיכל שמנת הנותר,
תוך כדי ההקצפה.
5. מקציפים עד לקבלת מוס אוורירי 🙂
יש גם מתכון לקינוח כוסות פרווה לשבת 🙂