מצרכים-
1.5 כוסות קמח תופח
1 כפית גדושה אבקת נס קפה
1 כפית גדושה קינמון
1/3 כוס סוכר
1/2 כוס דבש
1/2 כוס שמן
1/2 כוס תה מוכן חזק בטמפ' החדר
3 ביצים m
לקרם וניל:
קופסא קצפת צמחית (250)
חפיסה אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
אופן ההכנה-
1. מחממים תנור ל 160-170 מעלות
2. בקערה טורפים יחד את כל החומרים הרטובים: ביצים, סוכר,דבש, תה ושמן, לתערובת אחידה.
3. מוסיפים לקערה קמח, קינמון ואבקת נס קפה ומערבבים לתערובת אחידה.
4. יוצקים לתבניות המאפינס ואופים כ 20 דקות ( תלוי בתנור).
5. מקציפים יחד עם אבקת האינסטנט והסוכר עד לקרם יציב ומזלפים.
ניתן לקשט בשקדים קלויים / פקאנים/חמוציות ועוד
המתכון באדיבות-
Livnat & Heftzi-concept events- חברה המפיקה מסיבות קונספט מתוקות – שילוב של קונדיטוריה, מתוקים, סטיילינג, שכולו אהבה ליופי והנאה, עם מגוון אירועי קונספט עשירים ביותר.
העוגות, העוגיות והממתקים שלנו הם לא רק מתוקים ויפים – הם גם טעימים. אנחנו משתמשות בשוקולד משובח, תמציות טעם טהורות וטבעיות, מרציפן, ריבות מתוצרת בית ופירות עונתיים.כל הרעיונות שלנו מאופיינים ביצירתיות ובויזואליה מוקפדת, מפתיעים ביופיים.
לפייסבוק- https://www.facebook.com/Livnat-Heftzi-concept-events-473375426145386/