המתכון הזה ללביבות תפוחי אדמה הוא מתכון פשוט מושלם בעיני כי הוא
גם מכיל פטנט פשוט שחוסך המון אבל ה-מ-ו-ן זמן ועבודה!
וגם יש בו פטנט שהופך את לביבות תפוחי האדמה המוכרות לסופר קראנצ'יות בפה!
וזה הכי כיף בעולם! 🙂
מצרכים:
3 תפוחי אדמה, מקולפים
1 כוס אטריות דקות
3 כפות סוכר חום
1/2 כפית מלח
1 ביצה
אופן ההכנה:
1. הפטנט הראשון- מכניסים את תפוא"ד למיקרוגל בדיוק ל-2 דקות.
למה?
ככה המים שנמצאים בתפוא"ד יתאדו והעמילן ישתחרר וידביק טוב יותר את הלביבות אחת לשנייה 🙂
ואז גם לא צריך לסנן את המים של תפוא"ד.
2. מגררים את תפוחי האדמה בפומפיה גסה.
3. שופכים מים רותחים מהקומקום על האטריות הדקות.
4. מחכים בדיוק 2 דקות, לא יותר מזה, שלא יהפכו לעיסה.
5. מסננים את האטריות מהמים, הן עדיין קצת קשות וזה בסדר.
מוסיפים אותן לתפוא"ד ואת שאר התבלינים.
6. מטגנים במחבת טפלון עם מעט שמן זית ומוסיפים כל פעם שחסר.
אפשר להכין את הלביבות יותר מלוחות או יותר מתוקות- פשוט הפחיתו מכמות הסוכר בהתאם למה שאתם אוהבים.
מחפשים מתכון פשוט יותר ללביבות תפוא"ד? לחצו כאן!
רעיון גאוני!
יצאו לביבות קראנציות וטעימות בטירוף!
תודה איילה! 🙂
מעולה. סוכר חום-הכוונה לסוכר הדביק? או סוכר חום כהה ?תודה
היי ענתי,
הכוונה לסוכר חום דמררה שמוכרים בכל סופר..
הוא לא דביק כמו הסוכר חום הדחוס