מנה טעימה ובריאה מאוד 🙂
הכרוב המאודה יוצא פריך וטעים מאוד, וצריך רק סבלנות עד שהוא מתרכך בבישול.
מצרכים:
1 בצל, חתוך לקוביות
1 כף רסק עגבניות
1/2 כרוב לבן
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, עד שמשחים.
2. מוסיפים את הרסק ומטגנים מעט.
3. מוסיפים את הכרוב ומערבבים.
4. מוסיפים שתי כוסות מים ומערבבים, מביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את הגז, מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים כ-50 דקות, עד שהכרוב מתרכך.
צריך לשים לב במהלך הבישול שיש מספיק מים בסיר, אם חסר- להוסיף רבע כוס.
יש עוד מנות צמחוניות נהדרות בבלוג 🙂
מנה מאוד טעימה!
תודה! איזה כיף לשמוע! 🙂
באמת לוקח לכרוב כל כך הרבה זמן להתבשל?
כן, לכרוב לוקח הרבה זמן להתבשל ולהתרכך. 🙂
יצא תוספת מעולה!
תודה רינה! 🙂