תמיד אחרי שבת נשארות שאריות של עוגה שלא תמיד בא לאכול..
אפשר בקלות ובכיף להפוך את העוגה לכדורי שוקולד טעימים-
פעילות שאפשר לעשות גם עם הילדים 🙂
מהמתכון יוצאים כ-15 כדורים.
מאחסנים אותם במקרר עד שבוע, אם ישאר משהו עד אז..
מצרכים:
3 כוסות פרורי עוגה בחושה (מפוררים את העוגה בידיים וממלאים 3 כוסות)
50 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים
1 כפית שוקולית
לקישוט:
סוכריות שוקולד או קוקוס טחון
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה את השוקולד והמים ומחממים במיקרוגל, כחצי דקה- דקה.
2. אחרי שהשוקולד נמס- מוסיפים את השוקולית ומערבבים.
3. שופכים על הפרורי עוגה ומערבבים הכל ביחד.
4. יוצרים כדורים ומגלגלים בסוכריות או בקוקוס.
אפשר להכין גם עוגיות גרנולה ביחד עם הילדים 🙂