![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
טארט שוקולד מהמם, כשר לפסח ויוצא מדהים!
הטארט לא דורש אפייה או הקצפה והוא ממש פשוט וקל להכנה.
הוא יוצא כל כך טעים שלא יאמינו לכם שהוא כשר לפסח – מניסיון 🙂
מצרכים:
לתחתית:
250 גרם ביסקויטים כשרים לפסח
125 גרם חמאה מומסת
2 כפיות קקאו
למלית:
1 כוס שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר (1 חבילה)
200 גרם שוקולד חלב (2 חבילות)
לקישוט:
10 תותים
50 גרם שקדים קצוצים
אופן ההכנה:
1. טוחנים במעבד מזון את הביסקויטים (לא כדאי רק לרסק אותם, צריך טחינה דקה).
* אפשר לטחון בבלנדר בכמה נגלות.
2. מוסיפים לביסקויטים הטחונים את הקקאו ומערבבים.
3. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
4. משטחים בתבנית ארוכה ומסדרים.
5. מכניסים להקפאה.
6. מחממים את השמנת מתוקה ושופכים על השוקולד, מחכים 2 דקות עד שהכל נמס ומערבבים.
7. שופכים את השוקולד על התחתית.
8. שוטפים את התותים, מסירים את העוקצים.
9. מסדרים את התותים על מלית השוקולד.
10. מכניסים להקפאה לפחות לשלוש שעות (אפשר עד שרוצים לאכול).
11. מוציאים מהתבנית, מפזרים את השקדים (אל תוותרו עליהם – ממש מוסיף המון טעם).
12. חותכים ומגישים. 🙂
חג שמח!!!
יש גם מתכון לעוגת שוקולד לפסח עם מרכיב סודי והיא מושלמת!