טארט מדהים בטעמו וביופיו לחג 🙂
הרימונים מוסיפים לו טעם מיוחד והוא מאוד מאוד קל להכנה..
מה שדורש הכי הרבה עבודה זה להוציא את גרגירי הרימון מהקליפה.. אני תמיד מסנג'רת את בעלי 😉
את הטארט כדאי להכין יום קודם כדי שיתייצב במקרר.
אם הוא עדיין רך מדיי- אפשר להקפיא אותו לשעתיים לפני ההגשה.
מצרכים:
לתחתית-
150 גרם ביסקויטים פתי בר בטעם קרמל
80 גרם חמאה מומסת
לקרם-
2 כוסות גרגירי רימון
1/2 כוס מים רותחים
1 חבילה ג'לי בטעם פטל
1 וחצי מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הביסקויטים בבלנדר עם החמאה עד לתערובת פירורים דקה.
2. מפזרים בתבנית הפאי ומהדקים.
3. מכניסים למקרר להתייצבות.
4. טוחנים את גרגירי הרימון במיקסר.
5. מסננים את גרגירי הרימון כך שיוצאת כוס אחת של מיץ רימון, (לא מומלץ לשים יותר מזה בטארט).
6. מערבבים במטרפה את הג'לי עם המים הרותחים ומוסיפים את המיץ מהרימון.
7. מכניסים למקרר שיתקשה מעט.
8. מקציפים את השמנת המתוקה עם האבקת סוכר עד לקצפת יציבה.
9. מערבבים מחצית מהקצפת ביחד עם הג'לי (עדיין ברובו נוזלי).
10. מאחדים את התערובות לחלוטין.
11. מוזגים את תערובת המוס על תחתית הטארט.
12. מקררים 4 שעות לפחות.
לעוד מתכונים טעימים ומיוחדים לחג- לחצו כאן 🙂
שיהיה חג שמח!!!