המצרכים-
1 כוס בורגול גס
1 כוס מים רותחים
חופן גדול מכל ירק – פטרוזיליה, כוסברה, נענע – קצוצים קטן
5 גבעולי בצל ירוק נקיים
4 שיני שום
גרגירים מ – 1 רימון
1 פלפל כתום / צהוב חתוכים לקוביות קטנות מאד
חופן גדול אגוזי מלך קצוצים
מלח, פלפל
שמן זית
מיץ מ – 1/2 לימון
אופן ההכנה-
1. שמים את הבורגול בקערה, שיפכו את המים הרותחים, מכסים וממתינים כ – 20 ד'.
2. מפוררים את הבורגול המוכן.
3. מוסיפים את כל שאר החומרים 🙂
המתכון באדיבות-
במטבח עם שיפרה– אחרי שנים רבות של בישול, אפיה וקורסים החלטתי לשתף מכל מה שלמדתי 🙂
לבלוג "במטבח עם שיפרה"- http://shifra-l.co.il/
לעמוד הפייסבוק https://www.facebook.com/%D7%91%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97-%D7%A2%D7%9D-%D7%A9%D7%A4%D7%A8%D7%94-523811641011602/