מתכון טעים בטרוף!
ניסיתי למצוא את הדרך הכי טובה לקצר את ההכנה של הנאגטס כדי שזה לא יהיה ארוך מדיי ובכל זאת תכינו.
כי זה באמת שווה את זה – הילדים מתים על זה. 🙂
מנה שמכינים ומקפיאים חצי לארוחה הבאה. 🙂
אגב, ממש לא מומלץ להכין עם עוף טחון כי הוא ייצא מאוד מאוד יבש ולא מוצלח בכלל.
מצרכים:
500 גרם טחון הודו
2 בטטות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
1 ו3/4 כוסות של פרורי לחם
מעט מלח
1 כף אבקת מרק
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הבטטות, חותכים לקוביות קטנות ושמים בסיר עם כוס מים אחת.
2. מבשלים 10 דקות עד שהבטטה מתרככת לגמריי, מקררים.
3. מועכים את הבטטה עם מזלג או בבלנדר מוט (קצת מאתגר אבל אפשרי) ביחד עם המים שנשארו בסיר.
3. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים עד שנוצרת עיסה מוצקה יחסית.
עכשיו זה החלק הכיפי!
4. שמים בתבנית נייר אפייה, לוקחים קורצן של עוגיות ומניחים על התבנית.
5. בתוך הקורצן שמים מהתערובת ומשטחים מעט.
6. מוציאים את הקורצן וממשיכים הלאה.
אפשר גם לעשות כדורים או צורה של קציצות.
7. אופים בתנור על 200 מעלות למשך 20 דקות.
לא צריך להוסיף שמן לתבנית או לתערובת – הבשר מספיק שומני. 🙂
יש המון מתכוני תוספות מעולים בבלוג! 🙂
הכנתי והילדים טרפו הכל..
רצו עוד ועוד…
וזה אפילו לא מטוגן!
תודה!
מתה על המתכונים שלך!
כל מתכון יוצא מעולה!
והמתכון הזה פשוט הקסים את הילדים!
שוב ממש תודה!
שמחה שאתם אוהבים 🙂
יצא מאוד מאוד טעים!
שמחה לשמוע חופית! 🙂
אפשר לוותר על הביצה במתכון?
הביצה מדביקה את הכל ביחד, לא כדאי לוותר עליה,
אבל את יכולה לנסות ולשים עוד חצי בטטה במקום.
מהמם וטעים ברמות!
כבר פעם שניה שאני מכינה וכל פעם זה יוצא מוצלח!
שמחה לשמוע טלי! 🙂