חזה עוף ברוטב סילאן- חזה עוף פשוט להכנה שמכיל רק 2 מרכיבים!
מנה שמכינים תיק תק והיא כבר על השולחן 🙂
מצרכים:
4 חזה עוף פרוס
4 כפות סילאן
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת את הסילאן והמלח.
2. מוסיפים את החזה עוף ומכסים- זה יזרז את הבישול.
3. מחכים שהחזה עוף ילבין ואז הופכים לצד השני, מבשלים עוד 3-5 דקות.
4. מוציאים ואוכלים.
אפשר להגיש ביחד עם אורז ואטריות דקות 🙂
לא צריך להוסיף עוד מרכיבים?
אין צורך, מה שיש זה מספיק 🙂