חזה עוף מוקפץ- מנה שמכינים בכמה דקות של עבודה והוא יוצא רך וטעים… יאמי!
המלצה חמה שלי היא להחליף את החזה עוף בחזה הודו והמנה תצא הרבה יותר רכה 🙂
מצרכים:
1 בצל
500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
3 כפות סוכר חום
2 כפות רכז רימונים
1 כף סויה
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל לקוביות, מטגנים אותו במחבת עד שנהיה שקוף.
2. מזיזים אותו הצידה ומוסיפים את החזה עוף.
3. מטגנים מכל הצדדים ומוסיפים את הסוכר, הרכז רימונים והסויה.
4. מערבבים הכל עד שהכל מתאחה, כ-5-10 דקות.
אפשר להוסיף לחזה המוקפץ גם פירה פרווה או שעועית מוקפצת 🙂
מה זה רכז רימונים? אני לא מכירה…
זה רימונים מרוכזים, אפשר להשיג בכל סופר,
לפעמים זה נמצא במחלקת הטבע.
אפשר להוסיף אותו לעופות ובשר- מאוד משדרג את הטעמים.
הכנתי ויצא מעולה!
תודה
בכיף! 🙂
הכנתי בלי הרכז רימונים כי לא היה לי,
יצאה מנה מעולה וטעימה!
מעולה!
כיף לשמוע! 🙂