![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
מצרכים:
4 תפוחי אדמה גדולים
2 כפיות פפריקה מתוקה בשמן
2 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
4 חזה הודו פרוס
2 כפות חרדל גרגירים
4 כפות דבש
8 עלי רוזמרין
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לרצועות.
2. מערבבים את תפוחי האדמה עם הפפריקה, המלח והשמן.
3. פורסים על תבנית אפייה.
4. אופים בתנור, ללא כיסוי, 220 מעלות למשך 20-25 דקות.
5. חותכים את חזה ההודו לרצועות.
6. מערבבים ביחד עם החרדל והדבש.
7. מסובבים כל רצועה סביב עלה רוזמרין.
8. צולים במחבת גריל.
מוציאים ומגישים ליד הצ'יפס האפוי 🙂
יש גם מתכון לעוגת שיש זברה מיוחדת וב-10 דקות הכנה לשבת!