![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
ארוחת ערב שאפשר להכין בפחות מ-10 דקות של עבודה!
כי לפעמים כל מה שאנחנו צריכות זו ארוחת ערב קלה…
משהו באמת באמת באמת פשוט, קל, זמין ונוח.
כי לכולנו יש את הימים שבהם אין לנו כוח להכין יותר מאשר חביתה…
אם כבר חביתה – אז לפחות שתהיה משודרגת. 🙂
מצרכים:
1 פלפל גמבה
1 ביצה
מלפפון לקישוט
אופן ההכנה:
1. חותכים את הגמבה באמצע כדי שיהיה מספיק עובי וייצא פרח גדול יחסית.
2. שמים מעט שמן במחבת.
3. מניחים את הגמבה ושוברים פנימה את הביצה.
4. מכסים את המחבת ומנמיכים את האש.
5. הופכים את הכל בזהירות, מטגנים עוד קצת ומגישים עם גבעול עשוי ממלפפון.
יש מתכון מדליק גם לחביתת קינואה בריאה 🙂
ראיתי את הרעיון ונדלקתי!
הכנתי היום, לא יצא יפה כמו בתמונה אבלל סוף סוף הבת שלי אוכלת גמבה אז אני מבסוטה
הכי כיף שהילדים אוכלים! 🙂
אחלה רעיון!
תודה! 🙂
איך אפשר לחתוך את הגמבה כך שייצא פרח מדויק?
הי גלית,
את הגמבה צריך לחתוך בסכין גדולה וארוכה,
כמו הסכין שחותכים איתה בשר,
לא סכין שיניים קטנה 🙂