ארוחת ערב שאפשר להכין בשתי דקות של עבודה ורבע שעה בתנור.
בזמן שהביצה נאפית, אפשר להכין סלט וטחינה.
ויש לנו ארוחת ערב מושלמת. 🙂
מצרכים:
1 לחמניה
1 ביצה
1 פרוסת גבינה צהובה- לא חובה
אופן ההכנה:
1. חותכים את הלחמניה ועושים בה חור שיספיק לביצה, לא עד הסוף.
2. מניחים את פרוסת הגבינה.
3. שוברים את הביצה מעל.
4. מכניסים לתנור ל-180 מעלות, כשחום התנור מגיע רק מהחלק העליון (לא טורבו) למשך 10-15 דקות.
5. מוציאים לצלחת, מוסיפים סלט ירקות וטחינה. 🙂
יש גם מתכון מדליק לחביתת קינואה בבלוג! 🙂
רציתי לומר לך תודה רבה המתכונים מעולים וממש מקלים עליי עם הילדים!
נראה מעולה!
אפשר לשים כל סוג של לחמניה?
עדיף לחמניות עגולות ולא מאורכות 🙂