![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
מתכון פרווה לוופל בלגי המוכר – המתכון יוצא רך וטעים אז אפשר בשמחה להכין מראש.
ולאכול אחרי כמה שעות או למחרת אחרי חימום קל במיקרוגל.
מצרכים:
2 ביצים
1/4 כוס סוכר
2 כפות שמן קנולה/קוקוס מומס
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את הביצים, השמן והסוכר לידי בלילה סמיכה ואחידה.
2. מוסיפים את מיץ התפוזים, אבקת אפיה והוניל ומערבבים.
3. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים.
4. מחממים את המכשיר להכנת וופל ומשמנים במעט שמן.
5. מניחים בתוך המכשיר, מחכים מספר שניות עד שמתחילים להיווצר בועות ואז סוגרים.
6. אופים למשך מספר דקות.
7. מניחים את הוופל על צלחת, מוסיפים כדור סירופ שוקולד, תותים או איזה תוספות שאוהבים 🙂
נשמע מעולה!!!! מגרה בטרוף!# שאלתי : אפשר במקום מיץ תפוזים חלב סויה ?
שמחה שאהבת!
חלב סויה יכול לעבוד אבל תבדקי אם לא צריך להוסיף
עוד סוכר..
תכיני אחד ותטעמי אם זה מספיק מתוק לטעמכם 🙂
מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים??
חוץ מחלב סויה?
היי בת אל!
אפשר לשים גם חלב אגוזים, שקדים, אורז וכו'..
ואפשר גם פשוט מים-
רק תוסיפי עוד קצת סוכר כדי שייצא מתוק 🙂
טעים מאוד
שמחה לשמוע שאהבת! 🙂
מתכון נהדר! יצא טעים מאוד. מומלץ בחום!
שמה לשמוע שאהבתם!
יצא מדהים !
תודה
בשמחה רבה!
שמחה לשמוע שיצא מוצלח 🙂
יצא נהדר!1
שמה לשמוע לי!
כמה מנות זה יוצא במכשיר רגיל
היי שירה!
יוצא בין 4-5 מנות וופל טעימות 🙂