וופל בלגי לא חייב להיות מתוק, אפשר גם להכין וופל בלגי מלוח 🙂
הוופל הזה מאוד קל להכנה והוא יוצא ממש טעים.. אפשר למרוח מעליו גבינות ואפשר גם לאכול אותו ישר מהמחבת 🙂
מצרכים:
2 מדליוני תרד, מופשרים
2 ביצים
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
1/4 כוס חלב
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
3/4 כוס קמח תופח
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים לפי הסדר, אם הבצק יוצא יבש מדיי- מוסיפים עוד קצת חלב.
2. מחממים את מכשיר הוופלים.
3. מוזגים מהבלילה למכשיר ומחכים עד שיהיו בועות.
4. סוגרים את המכשיר ואופים עד להשחמה קלה.
רוצים להכין וופל בלגי מתוק מדליק? יש מתכון לוופל בלגי זברה 🙂
אם אין לי מכשיר לוופל בלגי, יש תחליף?
ראיתי בחנויות של כלי בית שיש היום תבנית סיליקון לתנור
שאפשר להכין בה את הוופל בלגי
יש לי מכשיר וופל תקוע בארון כבר שנים,
אני לא מתה על מתוקים אז הרעיון להכין את זה מלוח נשמע מעולה!
יצא מעולה!
הכל נגמר…
בכיף!
שמתי גבינת פטה ויצא טעים מאוד!
שיהיה בתאבון! 🙂
אפשר לשים גבינה בולגרית במקום הגבינה צהובה?
כן אשרת אין בעיה 🙂
ממש ממש טעים!
מעולה!
שיהיה בתאבון!
אם אין קמח תופח, כמה אבקת אפיה צריך להוסיף?
הי נעמי,
1/2 כפית אבקת אפיה וזה ייצא מעולה!