המבורגר ביתי תמיד נתפס כטרחה מאוד גדולה.
המתכון הזה יוצא מעולה ולא דורש הרבה השקעה והכנה.
רק בשר טחון משובח. 🙂
מהמתכון יוצאות 4 קציצות המבורגר מכובדות בגודלן.
מצרכים:
500 גרם בשר בקר טחון גס (לבקש מהקצב)
2 כפיות חרדל דיז'ון גרגירים
1 בצל
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הבצל, חותכים לקוביות, מטגנים עד שמשחים ומקררים.
2. מערבבים בקערה את הבשר עם החרדל והבצל המטוגן.
3. מחלקים ל-4 ויוצרים קציצות גדולות.
4. מקררים במקרר לפחות לחצי שעה (אפשר גם עד יום המחרת) – לא חובה אבל מונע את פירוק הבשר.
5. מטגנים מעט שמן זית במחבת טפלון.
6. מניחים את ההמבוגר ומטגנים משני הצדדים על אש נמוכה, עד למידת העשיה הרצויה.
7. מניחים בתוך לחמניה עם ירקות ורטבים.
עכשיו רק נשאר להכין את הצ'יפס וכאן המתכון המעולה לצ'יפס אפוי בתנור. 🙂
נראה מאוד טעים!
אפשר להחליף את החרדל גרגירים בחרדל רגיל?
אפשר אבל אז הטעם ייצא שונה מעט.
יצא המבורגר ממש ממש עסיסי וטעים!
שמחה לשמוע דפנה!