מנה קלה וטעימה, ממש קצרה להכנה כי הדלעת מתבשלת מאוד מהר 🙂
מצרכים:
1 בצל, חתוך לקוביות
300 גרם דלעת, חתוכה לקוביות
1 עגבניה, חתוכה לקוביות
1 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, עד שמשחים.
2. מוסיפים את הדלעת והעגבניה, ממלאים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הרסק והתבלינים ומבשלים על אש קטנה עוד כ-10 דקות, עד שהכל מתרכך.
אפשר להכין ביחד עם אורז צהוב או לבן 🙂
יצא ממש רך וטעים!
לתינוק מעכתי במזלג ונתתי לאכול 🙂
מעולה!
שיהיה בתאבון!