![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
מתכון קל ופשוט להכנה – אפשר להכין רוטב בולונז במיוחד או להשתמש בשאריות שנשארו. 🙂
רעיון מעולה לארוחת ערב שמכינים תוך 10 דקות ומכניסים לתנור.
מצרכים:
1 דלורית גדולה
רוטב בולונז מוכן – כ-2 כוסות בערך
אופן ההכנה:
1. שוטפים את הדלורית ומחלקים אותה לשניים.
2. מוציאים את הגרעינים עם כף.
3. מניחים בתבנית.
4. ממלאים את הדלורית ברוטב הבולונז.
5. מכסים ואופים כ-40 דקות בתנור.
6. כשיוצא ריח מתוק והדלורית רכה – המנה מוכנה.
7. מוציאים ומגישים.
נשאר לי רוטב בולונז משבת,
במקרה ראיתי את המתכון באתר שלך וניסיתי-
יצא ממש ממש טעים!
הדלורית קיבלה מעין מתיקות כזאת והחידוש ממש מצא חן בעיני!
היי רות,
שמחה שאהבת 🙂
נראה מעולה!
כשיהיה לי בולונז ימיותר אז אכין 🙂
מעולה ניצה!
שמחה לשמוע!